CREATIVE COLLECTION Eon Plaid, Blå, Bomuld W: 130cm, L: 150cm

899 kr.

Oplev CREATIVE COLLECTION Eon Plaid i blå bomuld – perfekt til hygge med sit stilrene design og bløde tekstur, der tilføjer varme til ethvert rum.

Køb her

Varenummer (SKU): 6722600203571218 Kategori:

Eon Plaiden fra Creative Collection er ikke blot et tæppe; det er en invitation til at omfavne det boheme-liv, hvor hjemmets hjerte slår i takt med kreativitet og farve. Når du først lægger øjnene på dette vidunderlige stykke tekstil, vil du straks blive draget ind i et univers af farver og former, der fortæller sin egen unikke historie. Det farverige print på forsiden er en fest for øjet; det kombinerer harmoniske nuancer, der understøtter rummets stemning og giver et livligt pift til enhver indretning.

Hver gang du svøber dig i Eon Plaiden, oplever du den bløde berøring af den omhyggeligt udvalgte bomuld, som giver en vidunderlig komfort. Uanset om du bruger den på sofaen, i lænestolen eller som et dekorativt element i soveværelset, vil plaiden skabe en hyggelig atmosfære, der indbyder til afslapning og samtaler. Den ideelle størrelse på 130 cm i bredden og 150 cm i længden gør den perfekt til at brede ud over dine yndlingsmøbler eller til at tage med udendørs til en picnic i parken.

Bag den farvestrålende forsiden gemmer der sig en råhvid bagside, der giver en smuk kontrast, og som tilføjer et stilrent element til det samlede udtryk. Det quiltede design med håndsømme står som et vidnesbyrd om det håndværk, der ligger bag, og hver sting er lavet med kærlighed og omtanke. Det gør Eon Plaiden til en unik genstand, der er iøjnefaldende og samtidigt tidløs.

Mere end blot et designobjekt, Eon Plaiden er en del af din hverdag og dine minder. Forestil dig at samles med familien omkring et dampende krus te, mens den varme plaiden omfavner dig og dine kære. Eller tænk på de magiske sommeraftener, hvor du pakker den ind omkring dig, mens solen går ned, og stjernerne begynder at funkle på himlen.

Eon Plaiden giver dig ikke kun varme og komfort, men tilfører også et strejf af kunstnerisk flair til dit hjem. Den passer perfekt ind i enhver bohemeagtig indretning, men kan også være det perfekte komplement til mere moderne eller klassiske omgivelser. Uanset din stil er Eon Plaiden en multifunktionel skønhed, der vil inspirere til kreativitet og tilbyder et personligt udtryk i indretningen.

Giv plads til din egen fantasifulde historie med Eon Plaiden—hvor hver farve og mønster vækker liv, og hvor dit hjem bliver et lærred, der reflekterer din personlighed. Lad denne plaide være det bindeled, der forener æstetik og funktionalitet, og som indbyder til at skabe uforglemmelige øjeblikke i din daglige tilværelse.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “CREATIVE COLLECTION Eon Plaid, Blå, Bomuld W: 130cm, L: 150cm”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.